Info

Fotókönyv – Fine Art Album

ftk_demo_01
A digitális fotózás lehetőségei csodálatosak, könnyedén megtekinthetjük a képeket a képernyőn. Azonban semmi sem szebb mint látni a képeket nyomtatásban, tartani valamit a kézben, hogy megmutassuk valakinek anélkül, hogy megnyomnánk egy gombot.

Fotókabin – Photoboth

fts_003
Ha szeretnéd még egyedibbé varázsolni esküvődet, és a násznépnek is maradandó emlékkel kívánsz kedveskedni, akkor ez a neked való újdonság! Ez egy kicsit olyan mint egy vendégkönyv, de unalmas aláírások helyet őrült-vicces képek készülnek az esküvő résztvevőiről.

Jegyes fotózás – E-session

jf_004
Ha még nem készült rólatok profi közös kép itt az idő, hogy megörökítsétek az esküvő előtti időszakot is. Ez egyben egy kiváló lehetőség is arra, hogy jobban megismerjük egymást. Lássátok, hogyan dolgozom, a nagy napon ne legyek idegen számotokra ami megkönnyíti kényelmesen fotózhassalak benneteket.

 Esküvő után – pocak – baba – családfotózás

IMG_1900_resize
Dokumentáljátok életetek legizgalmasabb szakaszait.

Fotós termékgaléria

 fotós termékképek 1
Úgy gondolom, elsőként a fotósnak kell nyújtania a biztonságos és kényelmes megoldást arra, hogy a Neked készült képeket közvetlenül tőlem rendelve több mint száz féle méretben és terméken közvetlenül kapd kézhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.